GALLA HÅROPSÆTNING

Hos Hair by Vanman har vi altid fokus på dig som kunde

  • Nye lokaler: Ny Østergade 1C, Frederikssund

Få en tid

HairByVanman_Charlotte

Galla håropsætning

En gallahåropsætning er til dig, som gerne vil have det majestætiske look i forbindelse med den store fest, hvor du bare skal være den flotteste og mest strålende udgave af dig selv. Uanset om det er til konfirmation, bryllup eller den store gallafest bør du være 100% skarp, så du kan nyde festen fuldt ud og vide, at du ser perfekt ud!

Mulighed for at sat hair extensions i håret

I mange gallahåropsætninger er det oplagt at få sat extensions i dit eget hår for at give det mere volumen. Uanset om det er til hverdag eller fest, kan hair extensions være det helt rigtige valg til dig, som bare ikke kan få nok af en flot hårvolumen på den dag, hvor det bare er super vigtigt at se stjernesmuk ud.

Galla håropsætning med miljørigtige produkter

Hos Vanman behandler vi kun med miljørigtige produkter. Det betyder, at du ikke bare får en behandling, som du bliver glad for, men også at du ved at både miljøet og dit hår bliver skånet for dårlige produkter. Vi bruger ikke produkter med ammoniak og alt er økologisk.

Til gengæld er vores produkter fyldt med vitaminer, botaniske ekstrakter, proteiner, antioxidanter og naturlige produkter, som er med til at give dit hår et lækkert og sundt look samtidig med, at give maksimal velvære.

Galla håropsætning til enhver lejlighed

Vi opsætter hår til et væld af forskellige lejligheder, men det er vigtigt at vælge denne opsætning af hår til dig, når du har en særlig lejlighed, du gerne vil være helt i top til. For eksempel er vi specialister i håropsætning til bryllupper og konfirmationer – alle lejligheder, hvor du har brug for at se ekstra godt ud. Vi sørger for håret, så du kan klare resten.

Galla håropsætning til bryllup

Galla håropsætning til bryllup kan laves på mange måder. Hos Vanman giver vi dig det look, du har brug for på din bryllupsdag, så du kan nyde dagen fuldt ud. Vi styler dig, kæler for dig og giver et super look, som passer lige til dig på din store dag. Dit bryllup skal være en kæmpe fest med dig i centrum, og hos Vanman sørger vi for, at dit hår kommer til at se skarpt og flot ud – lige til det look du skal have på dage, hvor du siger ja til din partner. Book en tid hos Vanman i dag!

Galla håropsætning til konfirmation

Skal du konfirmeres, og vil du gerne have en fabelagtig frisure, som passer til den kjole, du har valgt? Kom til Vanman, så sørger vi for at vejlede dig til en håropsætning, du bliver lykkelig for, når dagen for den store fest oprinder. Flot hår er for alle aldre, og det vigtigste er, at du får det look du drømmer om.

Vi vælger altid dig først ved håropsætning

Ved håropsætning hos Vanman tager vi en god snak med dig og vejleder dig til den bedste løsning for dig. Din oplevelse er vores nummer 1 prioritet, og vi ved det starter med en samtale med dig og dine behov i fokus. Hos os er komfort, tryghed og god solid vejledning vores øverste målsætning. 

Kontakt Vanman for at få tid til dit livs håropsætning

Skal du have håret sat op til Gallafesten, konfirmationen eller bryllup, så kontakt os for at få booket tid til en professionel behandling af dit hår.

Nemt at komme til frisør i Frederikssund

Med en placering midt i Frederikssund er Hair by Vanman en frisør, som det er nem at komme til uanset dit transportmiddel. Hvis du er i bil er der rige muligheder for parkering lige ved døren. Er du derimod med offentlig transport, er der blot en lille gåtur hen til min salon fra både bus og tog.

Følg din frisør i Frederikssund

Hvis du ønsker at følge med i, hvad der sker hos Hair by Vanman, så vil jeg anbefale dig at følge min Facebook-side. Her poster jeg alle typer af nyheder, når der er noget, du skal vide om salonen. 

Kontakt mig

Hair by Vanman er din frisør i Frederikssund! Skal vi stå for din næste behandling eller klipning?  Så kontakt mig i dag. Du vælger selvfølgelig selv, hvordan du kontakter mig ved enten telefon, mail eller online.Husk blot at ring til mig, hvis den behandling du ønsker ikke fremgår af mit online bookingsystem.