FARVNING AF BRYN OG VIPPER

Hos Hair by Vanman har vi altid fokus på dig som kunde

  • Nye lokaler: Ny Østergade 1C, Frederikssund

Få en tid

HairByVanman_Charlotte

Farvning af bryn og vipper

Vi ved alle, hvor meget en flot farvning af bryn og vipper kan betyde for dit look og fremtoning. Hvis du overvejer at få lavet vipper og bryn, kan det være en god idé at tænke over, hvilke muligheder der er. Hos HairbyVanman fokuserer vi på at få dit udtryk til at stå skarpt og flot uanset, hvilket look du går efter. Man siger, at folk danner sig et indtryk af, hvem man er på på under 5 sekunder, og det første du viser folk skal være dit fantastiske look.

Drop mascaraen med farvning af vipper

En fordel ved at få farvet vipperne er, at du helt kan undgå mascara. Du sparer tid og har altid et dramatisk og markeret look uden at skulle bruge tid foran spejlet. Ved farvning af vipper sparer du også køb af dyre mascaraprodukter, som du alligevel ikke bruger. Hvis du har fine skandinaviske vipper og gerne vil beholde stilen, kan øjenvippefarvning være en god idé for dig, fordi du ser naturlig ud, og du vil føle dig naturlig.

Farvning og plukning af øjenbryn

Når du skal have lavet øjenbryn er der flere ting at forholde sig til. Skal du have plukket øjenbrynene, eller skal du have farvet dem og tegnet dem op? Modetendenser har indflydelse på, hvordan de skal ud, så det giver det flotteste udtryk. En klassisk øjenbryn form giver altid et sikkert og godt resultat. En anden fordel hvis du har sensitiv hud er, at hårfarvning af bryn er skånsom over for huden, så du ikke risikerer at får irriteret hud.

Få mørke vipper

Det fantastiske ved at få mørke vipper er, at du ikke behøver bruge makeup eller farve til at fremhæve dem – de fremhæver simpelthen sig selv. I samspil med hår og øjenbryn bliver resultatet skarpt og giver dit udtryk en flot kant. Samtidig med at du får farvet dine vipper flotte, kan du også få farvet og plukket øjenbrynene for at få et mere afsluttende resultat. Vi matcher dit naturlige look med den nyeste modes stilrigtighed. 

Samme farve til vipper, hår og øjenbryn

For et ensartet og naturligt look, anbefaler vi farvning af bryn, hår og vipper i samme farve, og gør det billigt og flot hos HairbyVanman. Hvis du vil gøre noget ekstra for dit udseende, anbefaler vi at få plukket dine bryn for at få det maksimale ud af dit naturlige potentiale. 

I det hele taget skal du sørge for at hår, vipper og bryn spiller sammen, så du får et lækkert og komplet look.

Ring til os i dag på 50 56 56 45 og bestil tid

Vi står klar til at lave en flot finish på dit naturlige look – eller give dig et lidt mere dramatisk look som passer til den stil du gerne vil have. Vi plukker eller farver dine øjenbryn og dine vipper. Ring på 50 56 56 45 og book tid, eller skriv en mail på Hairbyvanman@outlook.dk

Nemt at komme til frisør i Frederikssund

Med en placering midt i Frederikssund er Hair by Vanman en frisør, som det er nem at komme til uanset dit transportmiddel. Hvis du er i bil er der rige muligheder for parkering lige ved døren. Er du derimod med offentlig transport, er der blot en lille gåtur hen til min salon fra både bus og tog.

Følg din frisør i Frederikssund

Hvis du ønsker at følge med i, hvad der sker hos Hair by Vanman, så vil jeg anbefale dig at følge min Facebook-side. Her poster jeg alle typer af nyheder, når der er noget, du skal vide om salonen. 

Kontakt mig

Hair by Vanman er din frisør i Frederikssund! Skal vi stå for din næste behandling eller klipning?  Så kontakt mig i dag. Du vælger selvfølgelig selv, hvordan du kontakter mig ved enten telefon, mail eller online.Husk blot at ring til mig, hvis den behandling du ønsker ikke fremgår af mit online bookingsystem.